Naša Priča

Obrt ˝Capra˝ specijalizirao se za proizvodnju eteričnih ulja te hidrolata ljekovitih i aromatičnih biljaka mediteranskog i kontinentalnog  podneblja Republike Hrvatske.

U cilju kontinuirane i kontrolirane proizvodnje obrt je osigurao proizvodnju vlastitog rasadnog materijala. Vlastitim presadnicama zasađene su vlastite površine tj. plantaže na kojima se provode maksimalne mjere primjene ekoloških uvjeta uzgoja.

Kontrolu Ekološke proizvodnje provodi certifikacijsko tijelo „ Hrvatske Šume“,  čija je djelatnost kontrola i izdavanja  certifikata odobren od Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske. Certifikacija se provodi po EU standardima.

Kompletna proizvodnja eteričnog bilja i destilacija istog u eterična  ulja odvija se u vlastitoj destileriji u jadranskom zaleđu, mjesto Bjelina u blizini Zadra, što jamči proizvodnju kvalitetnog destilata uvjetovanu iznimno kvalitetnim klimatskim područjem. Osim bilja iz vlastitog uzgoja destilira se i u prirodi sakupljeno ljekovito i aromatično bilje.

S namjerom da se dodatno približimo postojećem tržištu kozmetičkih proizvoda, dizajnirali smo naš brend ˝OLEA MAR˝ . Vlastita linija proizvoda namijenjena je masaži tijela i lica.

ekološki certufukat

Vlastita proizvodnja i prerada

olea mar naša linija proizvoda

kontrolirana ekološka proizvodnja

Contact us